• Lungholm01
  • 01
/ 01

Engestofte Gods

Hold jeres bryllup, konfirmation, firmafest eller konference i enestående rammer på det historiske Engestofte Gods, beliggende direkte ved Maribosøerne. Laden kan rumme fra 50 til 350 spisende gæster.

Barnedåb, Konfirmation eller Bryllup

Skal du konfirmeres og ønsker et sted hvor du kan samle hele familien? På Engestofte har du og din familie mulighed for at samles til din helst specielle dag. Du og din familie kan få det lige som I vil have det.

Ønsker I et drømmebryllup i historiske og naturskønne omgivelser? Så er Engestofte det perfekte sted. Det vigtigste for os er at skabe den perfekte dag for jer som I vil huske igennem hele jeres liv sammen. Hvad enten I ønsker et lille og intimt bryllup eller et brag af en fest så kan vi på Engestofte hjælpe jer med at skabe den fest som I drømmer om. Bliv gift i den yndige Engestofte Kirke som ligger i forbindelse med godset og gå derfra direkte ind til bryllupsfesten.

I kan også vælge at blive gift I den overdådigt smukke domkirke i Maribo og så tage på en lille sejltur på Maribosøerne for dernæst at ligge til kaj ved Engestofte og spadsere igennem den private park op til bryllupsfesten. Eller måske ønsker I at blive viet ved bredden af søen på Engestofte, omgivet af blomster. Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser. Vi glæder os til at skabe en magisk bryllupsdag for jer!

Den perfekte ramme for dit næste arrangement

Se den smukke lade pyntet op til fest. Dækket smukt op med Royal Copenhagen, vimpler og årstidens smukkeste blomster.
Priser for leje af laden starter fra kr. 16.000,-

Info

”Ved bredden af Maribo Sø ligger Engestofte Gods, en kongsgård fra 1457, der er omgivet af smuk natur og et rigt dyreliv. Hvis man er heldig kan man se de sjældne havørne som holder til her. Lad den nyrenoverede, historiske og smukke gamle lade på Engestofte Gods danne rammen for jeres næste arrangement.”


Engestofte Gods
Engestofte Gods
Søvej 10
4930 Maribo
Tlf. 26 80 61 69
Web: engestofte.com

Konferencer og teambuilding

Hold jeres næste konference på Engestofte. Vi skræddersyr hvert enkelt arrangement efter jeres ønsker og behov. Vi tilbyder top moderne av-udstyr samt spændende aktiviteter og mødepauser i naturskønne omgivelser.

Vi samarbejder med de bedste leverandører, og anvender primært råvarer fra de lokale producenter i området. Overnatning kan f.eks arrangeres i samarbejde med Hotel Søpark i Maribo eller med Claus Meyers historiske Hotel Saxkjøbing som ligger blot 5 km væk.

Ønsker du vores hjælp til dit næste arrangement?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig

Info

De Flyvende Kokke
Skovalleen 32
4800 Nykøbing Falster


Telefon: 21 27 40 05
Email: catering@deflyvendekokke.dk

Find vej

×
Ring op
Menukort
Skriv til os

Ønsker du vores hjælp til dit næste arrangement?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig

Menu