Juli – August
3 retters menu
Smukke farver og lange sommeraftener
Prøv vores prisberegner
Menu forslag
Menu
Forret:
Sprøde blade af hjertesalat,
gedeost, melon, druer, saltede nødder og honning-vinegrette.
Hovedret:
Unghane,
sauté af sommerhvidkål med spinat, rosmarinfløde, masser af persille og revet parmasan.
Dessert:
Friske hindbær,
saltet karamel, bagt hvid chokolade, urtesorbet, karamelflager og sød skærm.
Pris pr. person
Leveret, anrettet og vedligeholdt.
259,-
Buffet eksempel
Forret:
Sprøde blade af hjertesalat,
gedeost, melon, druer, saltede nødder og honning-vinegrette.
Hovedret:
Vælg 3 eller flere hovedretter til en buffet
Unghane,
sauté af sommerhvidkål med spinat, rosmarinfløde, masser af persille og revet parmasan.
Marineret udskæring af amerikansk kødkvæg,
sauté af grøntsager, krydderurtecreme, løvstikke og purløgssmør.
Langtidstilberedt lam,
forårsløg, asparges, stegte svampe, grillet peberfrugt og kraftig lammesky.
Højreb af Hereford med brunet løgpuré,
grillede løg, dampet forårsløg og iskold estragonsmør.
Helstegt oksemørbrad,
krydret kirsebærkompot, spæde løg, nye gulerødder, madagascarpebersauce.
Dessert:
Friske hindbær,
saltet karamel, bagt hvid chokolade, urtesorbet, karamelflager og sød skærm.
Pris pr. person
Leveret, anrettet og vedligeholdt.
339,-
Alle menuer er i udgangspunktet frit leveret!
Ved minimum 25 personer tallerkenanrettes menuen af den medfølgende kok og der vil være supplement servering på hovedretten.
Menukort
– sammensæt din helt personlige menu
Forretter:
Sprøde blade af hjertesalat, gedeost, melon, druer, saltede nødder og honning-vinegrette.
Pris 65,-
Gazpacho, iskold tomatsuppe med masser af spark, afstemt aioli og ristet brød.
Pris 75,-
Blåmuslinger i hvidvinsboullion med krondild, fennikel samt skåret brød og citronsmør.
Pris 85,-
Koldbagt torsk, syltet korn, majroe, løvstikkemayonnaise og dildkviste.
Pris 95,-
Rimet laks, kold syltede tomater, citrusmayo og sprøde salater
Pris 105,-
Krabbekød vendt i citrusmayonnaise, grillet citron, sprød crudité af kinaradise og syltet asparges.
Pris 115,-
Alle forretter er serveret med vores hjemmebagte brød samt pisket smør.
Hovedretter:
Unghane, sauté af sommerhvidkål med spinat, rosmarinfløde, masser af persille og revet parmasan.
Pris 129,-
Marineret udskæring af amerikansk kødkvæg, sauté af grøntsager, krydderurtecreme, løvstikke og purløgssmør.
Pris 149,-
Langtidstilberedt lam, forårsløg, asparges, stegte svampe, grillet peberfrugt og kraftig lammesky.
Pris 169,-
Højreb af Hereford med brunet løgpuré, grillede løg, dampet forårsløg og iskold estragonsmør.
Pris 189,-
Helstegt oksemørbrad, krydret kirsebærkompot, spæde løg, nye gulerødder, madagascarpebersauce.
Pris 209,-
Til alle menuer er der altid 2 slags kartofler i variation afstemt efter sæsonen.
Desserter:
Friske hindbær, saltet karamel, bagt hvid chokolade, urtesorbet, karamelflager og sød skærm.
Pris 65,-
Oste fra nær og fjern med kompot af bær og sprødt.
Pris 75,-
Limesorbet med mynte, hvid chokoladebrud med puffrice og hindbær, blåbærcreme og sød skærm.
Pris 85,-
Citronfromage med brændt marengs, lemoncurd og luftig kage
Pris 95,-
Mørk chokoladekage, moste overmodne jordbær, iskold passionssuppe, pufsukker, jordbærmarengs.
Pris 105,-