• Aside Image02
  • 01
/ 01

Konfirmation

Konfirmationsmiddagen er forbundet med mange traditioner
– forældrene skal sige et par bevingede ord, konfirmanden byder velkommen, og mange har forberedt et lille indslag. Alle indslag, der er ærgelige at gå glip af.

Forret på tallerkener sikrer en god start på arrangementet
For at skabe et miljø, hvor alle sidder på deres pladser i starten af arrangementet, kan det være en fordel at få forretten anrettet på tallerkener, for det giver den nødvendige ramme og ro til at få startet arrangementet rigtigt med velkomsttale, praktiske informationer og eventuelt præsentation af toastmasteren. På samme måde er det også en fordel, at desserten er på tallerken, for det giver en naturlig ro, at alle sidder på deres plads.

Toastmasteren koordinerer taler, sange og køkken
Set med køkkenets øjne, kan kvaliteten af maden blandt andet sikres ved, at en gæst påtager sig en toastmaster-rolle. Toastmasteren sørger for, at sangene, talerne og maden kordineres. Så der f.eks. ikke bliver sendt en sang rundt, lige når hoveretten er sat på bordet – eller at der ikke er tjenere, der serverer eller rydder af, mens konfirmanden skal holde sin tale. Med en toastmaster kommer maden ind på de rigtige tidspunkter, så maden spises varm, kødet har den rigtige farve, og der er maksimalt fokus på taler og sange fra værter og gæster

Hovedretten kan enten være tallerkenanrettet eller på buffet
Hovedrettens serveringsform er med til at skabe en stemning. Med buffet-løsningen kan gæsterne få en meget nuanceret smagsoplevelse, som kan være en fordel, hvis selskabet er meget blandet. På den anden side er en tallerkenrettet hovedret mere struktureret samt mindre plads- og tidskrævende. Sideløbende med tallerkenrettet hovedret er det en god idé at tilbyde supplement.

Natmaden signalerer, at den officielle del er overstået
Konfirmationsarrangementet er ofte et arrangement afholdt på en søndag, det slutter derfor sjældent så sent. Som gæst kan være svært at gennemskue, hvornår et arrangement er ved at være afsluttet. Natmaden kan på den måde være en rar måde at signalere, at festens formelle del er i den afsluttende fase.

Ønsker du vores hjælp til dit næste arrangement?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig

Info

De Flyvende Kokke
Skovalleen 32
4800 Nykøbing Falster


Telefon: 21 27 40 05
Email: catering@deflyvendekokke.dk

Find vej

×
Ring op
Menukort
Skriv til os

Ønsker du vores hjælp til dit næste arrangement?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig

Menu