Maj – Juni
3 retters menu
Duften af grill og iskolde vine
Prøv vores prisberegner
Menu forslag
Menu
Forret:
Torskerilette med dildmayo,
dildolie, syltede løg, friske asparges og smørstegt brød.
Hovedret:
Stegt unghane,
forårsløg, ristede nødder, brud af gedeost, grillet blomkål og kold urtecreme.
Dessert:
Æblesorbet,
granatæblekærner, frisk pomelo, blød karamel og urteknas med hvid chokolade.
Pris pr. person
Leveret, anrettet og vedligeholdt.
259,-
Buffet eksempel
Forret:
Torskerilette med dildmayo,
dildolie, syltede løg, friske asparges og smørstegt brød.
Hovedret:
Vælg 3 eller flere hovedretter til en buffet
Stegt unghane,
forårsløg, ristede nødder, brud af gedeost, grillet blomkål og kold urtecreme.
Helstegt svineryg
med stikkelsbærkompot nye spæde grøntsager, bagt tomat, estragon, forårsløg og cremet sommerlig tomatsauce.
Grillet lam,
hvide og grønne asparges, dildstegt tomat og fyldig hvidvinsfløde med persille.
Langtidstilberedt højreb
af Amerikansk kødkvæg, løgmarmelade, persille puré og reduceret fond.
Chateau Briand,
asparges, bagt fennikel med citron, grov tomatkompot, med timian og hvidløg, kold dressing på friske urter.
DESSERT:
Æblesorbet,
granatæblekærner, frisk pomelo, blød karamel og urteknas med hvid chokolade.
Pris pr. person
Leveret, anrettet og vedligeholdt.
339,-
Alle menuer er i udgangspunktet frit leveret!
Ved minimum 25 personer tallerkenanrettes menuen af den medfølgende kok og der vil være supplement servering på hovedretten.
Menukort
– sammensæt din helt personlige menu
Forretter:
Torskerilette med dildmayo, dildolie, syltede løg, friske asparges og smørstegt brød.
Pris 65,-
Grøn gazpacho, iskold grøntsagssuppe med grillet jomfruhummer, stegt rugbrød og koriander.
Pris 75,-
Røget torsk, agurk, rygeost creme med purløg, radiser, sprødt rugbrød, urt og malt.
Pris 85,-
Røget laks, syltet blomkål, aspargesmayo, radiser, rugflager, dild og ærter.
Pris 95,-
Klassisk rørt tatar af oksekød med sprøde jordskokkechips og cognac
Pris 105,-
Alle forretter er serveret med vores hjemmebagte brød samt pisket smør.
Hovedretter:
Stegt unghane, forårsløg, ristede nødder, brud af gedeost, grillet blomkål og kold urtecreme.
Pris 129,-
Helstegt svineryg med stikkelsbærkompot nye spæde grøntsager, bagt tomat, estragon, forårsløg og cremet sommerlig tomatsauce.
Pris 149,-
Grillet lam, hvide og grønne asparges, dildstegt tomat og fyldig hvidvinsfløde med persille.
Pris 169,-
Langtidstilberedt højreb af Amerikansk kødkvæg, løgmarmelade, persille puré og reduceret fond.
Pris 189,-
Chateau Briand, asparges, bagt fennikel med citron, grov tomatkompot, med timian og hvidløg, kold dressing på friske urter.
Pris 209,-
Til alle menuer er der altid 2 slags kartofler i variation afstemt efter sæsonen.
Desserter:
Æblesorbet, granatæblekærner, frisk pomelo, blød karamel og urteknas med hvid chokolade.
Pris 65,-
Oste fra nær og fjern med bærkompot og sprødt.
Pris 75,-
Sort teis med frosne blåbær, kamillemousse og sprødstegt havre.
Pris 85,-
Hyldeblomstmousse, krystalliseret chokolade, isomaltflager, pebermarinerede jordbær med blød vanille creme.
Pris 95,-
Brunet smøris, bagt sprød marcipan, lækre sommerbær og marengs.
Pris 105,-