• Aside Image02
  • 01
/ 01

MARIUS MORTENSENS EFTF.

Verden forgår, dufte består. Duften udenfor Falsters absolut førende vinog tobaksbutik lokker med søde, krydrede tobaksnoter og et strejf af gamle egetræsfade tilsat en let syrlighed. Præcis som den har gjort gennem de seneste 150 år.

GÆSTERNE SNAKKER STADIGVÆK OM VINEN……

Rosenkål, rørhatte, pommes anne, safran, rosenpeber, kammuslinger og kantereller. Fantastiske navne i mad verdenen, som mathcher ligså dejlige navne fra vinens verden: Barolo, Bordeaux, Zinfandel, Primitivo, Riesling, Shiraz, Barossa og Rhone. Navne der går I spænd med al verdens mad- som vi forstår at kombinere i denne moderne verden. Vi glæder os til at vejlede og indfri Jeres ønsker.

Vi har komplette vinmenuer fra 40 kr.- pr. person.
– De uåbnede flasker tager vi retur.

Info

Den vigtige viden
Med mere end 700 vine på lager, dækker vi de flestes behov. Kig forbi med din menu, så skal vi nok komme med forslag til vinen.


MARIUS MORTENSENS EFTF. logo
Marius Mortensens Eftf.
Frisegade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 85 03 38
Web: mariusmortensen.dk

Vin med mere

Butikken, der siden Marius Mortensens tid har haft til huse på hjørnet af Frisegade og Bastebrostræde, fremstår på mange måder som for 150 år siden.

Bag den tunge indgangsdør åbenbares en dunkel og stemningsfyldt Aladdins hule for feinschmeckere. Meget at det gamle inventar fra 1920’erne præger stadig indretningen og emmer af duftene fra årtiers tobak.

Udbuddet af vine har fået følgeskab af årgangswhisky og et særdeles kompetent udvalg af specialøl. Og så er der selvfølgelig delikatesserne.

Man kan stort set få rådgivning om alt. Maden afhænger selvfølgelig helt af, hvordan kokken tilbereder den, og har man en yndlingsvin, er det da den, man skal drikke. Men når folk kommer til os, er det jo typisk for at få noget specielt og noget rådgivning.

Ønsker du vores hjælp til dit næste arrangement?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig

Info

De Flyvende Kokke
Skovalleen 32
4800 Nykøbing Falster


Telefon: 21 27 40 05
Email: catering@deflyvendekokke.dk

Find vej

×
Ring op
Menukort
Skriv til os

Ønsker du vores hjælp til dit næste arrangement?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig

Menu