November – December
3 retters menu
Lidt lækkert at varme sig på imens sneen falder
Prøv vores prisberegner
Menu forslag
Menu
Forret:
Cremet græskarsuppe,
urteolie, chili og rørt creme fraiche.
Hovedret:
Andebryst,
glaseret rødbede med hindbæreddike, æblekompot, syltede løg, kraftig sauce med julekrydderier.
Dessert:
Æblesorbet
med sprød kage, råsyltede bær og cremet vanille.
Pris pr. person
Leveret, anrettet og vedligeholdt.
259,-
Buffet eksempel
Forret:
Cremet græskarsuppe,
urteolie, chili og rørt creme fraiche.
Hovedret:
Vælg 3 eller flere hovedretter til en buffet
Andebryst,
glaseret rødbede med hindbæreddike, æblekompot, syltede løg, kraftig sauce med julekrydderier.
Svinemørbrad,
cremede shiitake svampe, rødvinsbagte løg og grillet squash.
Chateu Briand
rosenkål, brunet smør, nødder, peberrodspuré og marineret violet grønkål.
Cote de Beouf,
langtidstilberedt oksehøjreb, røget puré, bagte jordskokker vendt i urter og whisky-rosmarinsauce.
Vildt ryg,
bagte figner, syltede valnødder, karamelliseret pastinak, pastinakpuré og calvadossauce.
DESSERT:
Æblesorbet
med sprød kage, råsyltede bær og cremet vanille.
Pris pr. person
Leveret, anrettet og vedligeholdt.
339,-
Alle menuer er i udgangspunktet frit leveret!
Ved minimum 25 personer tallerkenanrettes menuen af den medfølgende kok og der vil være supplement servering på hovedretten.
Menukort
– sammensæt din helt personlige menu
Foretter:
Cremet græskarsuppe, urteolie, chili og rørt creme fraiche.
Pris 65,-
Cremet sellerisuppe, trøffelolie, brøndkarse og tørret gris.
Pris 75,-
Kold bagt torsk, julesalat, æble madeirakompot, revet kastanje og bagte nødder.
Pris 85,-
Stegt andelever, tørret rødbede, kirsebærgel, pebermarengs og kryddersauce.
Pris 95,-
Tynde skiver af røget mørbrad, peberrodscreme, anismarineret pære, rød melde og rugflager.
Pris 105,-
Lakridsgravad laks, syltet fennikel, citrongel og mayo samt spæde urter.
Pris 115,-
Alle forretter er serveret med vores hjemmebagte brød samt pisket smør.
Hovedretter:
Andebryst, glaseret rødbede med hindbæreddike, æblekompot, syltede løg, kraftig sauce med julekrydderier.
Pris 129,-
Svinemørbrad, cremede shiitake svampe, rødvinsbagte løg og grillet squash.
Pris 149,-
Chateu Briand, rosenkål, brunet smør, nødder, peberrodspuré og marineret violet grønkål.
Pris 169,-
Cote de Beouf, langtidstilberedt oksehøjreb, røget puré, bagte jordskokker vendt i urter og whisky-rosmarinsauce.
Pris 189,-
Vildt ryg, bagte figner, syltede valnødder, karamelliseret pastinak, pastinakpuré og calvadossauce.
Pris 209,-
Til alle menuer er der altid 2 slags kartofler i variation afstemt efter sæsonen.
Desserter:
Æblesorbet med sprød kage, råsyltede bær og cremet vanille.
Pris 65,-
Oste, hjemmebagt knækbrød og hybenkompot.
Pris 75,-
Riscreme, kirsebærsorbet, kanelflager og whiskysyltede kirsebær.
Pris 85,-
Saltet karamelparfait, hvid chokoladekage, broken gel af appelsin og friske skovbær.
Pris 95,-
Flamberede pandekager i Amaretto, kvædekompot og brændt mandelparfait.
Pris 105,-