Om os
Menuer inspireret af sæsonen til helt særlige begivenheder
Igennem snart 25 år har jeg arbejdet med mad, både i restauranter og hjemme i folks stuer, til konferencer og livets store fester.
Jeg har i denne tid stiftet bekendskab med nogle fantastiske steder, fremragende leverandører med et højt ambitionsniveau og mange spændende mennesker.
I dette magasin har jeg samlet de bedste og mest relevante leverandører til det ultimative arrangement, for at kaste lys over hvilke unikke muligheder I alle har for at gøre Jeres arrangement til noget særligt.
Når jeg nu har gjort det, er det fordi at jeg har set hvor mange skatte der ligger uopdaget på Lolland-Falster, hvor mange ambitiøse mennesker der har viet deres liv, investeret deres formue og deres tid i at udvikle noget af det bedste i Danmark på hver deres måde, og naturligvis for mit eget vedkommende, for at komme med mit bud på hvordan mad ud af huset skal laves.
De har gjort det til en oplevelse at være kunde og gæst, og det er en fornøjelse at komme hos dem alle, hver og en brænder for de deres livsværk.
Den fornemmelse ønsker jeg at dele med alle jer, som står overfor at skulle holde en af livets store fester.
Jeg glæder mig til at få lov til at levere den kulinariske del af Jeres fest, hvadenten det er hjemme i stuerne eller i nogle af de mange majestætiske omgivelser vi har omkring os.
De varmeste hilsener Benjamin Achton
De Flyvende Kokke
Mød holdet bag De Flyvende Kokke
Casper Malchow Komfurbestyrer
Peter Værnhøj Komfurbestyrer elev
Benjamin Achton Flyvende kok
Dennis Lam Flyvende Kok
Cassandra Cramer Tallerkenslæber og opvaskemaskinebestyrer
Anne Sophie Tallerkenslæber og opvaskemaskinebestyrer
Petrine Achton Tallerkenslæber
Peter Frøslev Tallerkenslæber
Victor Achton Tallerkenslæber og cocktailbartender
Simon Achton Tallerkenslæber og cocktailbartender