September – Oktober
3 retters menu
I ly for blæsten i stearinlysets skær
Prøv vores prisberegner
Menu forslag
Menu
Forret:
Cremet courgettesuppe,
med julienne af sensommer rødder og ostebrød.
Hovedret:
Confiteret gåsebryst,
cremet portvinsflødesauce, stegte svampe, majs, syltede løg og brændt blomkål.
Dessert:
Syltet blomme
i egen sirup med karamelcreme, flødeskum, marengs og røde urter.
Pris pr. person
Leveret, anrettet og vedligeholdt.
259,-
Buffet eksempel
Forret:
Cremet courgettesuppe,
med julienne af sensommer rødder og ostebrød.
Hovedret:
Vælg 3 eller flere hovedretter til en buffet
Confiteret gåsebryst,
cremet portvinsflødesauce, stegte svampe, majs, syltede løg og brændt blomkål.
Due,
variation af rødbeder, syltede løg, lakridspure og glace på vildt.
Fritgående vintergris,
cremet svampesauté, råsyltede tranebær og brændt rosenkål.
Glaseret oksemørbrad
vendt i gramulata, valnødde-cognacsauce, bagte græskar og rosmarin stegte persillerødder,
T-bone steak,
ristede kanteraller, Demiglace, gul tomat kompot, pastinak stegt i hasselnøddesmør.
DESSERT:
Syltet blomme
i egen sirup med karamelcreme, flødeskum, marengs og røde urter.
Pris pr. person
Leveret, anrettet og vedligeholdt.
339,-
Alle menuer er i udgangspunktet frit leveret!
Ved minimum 25 personer tallerkenanrettes menuen af den medfølgende kok og der vil være supplement servering på hovedretten.
Menukort
– sammensæt din helt personlige menu
Forretter:
Cremet courgettesuppe med julienne af sensommer rødder og ostebrød.
Pris 65,-
Svamperisotto, hvidvin parmesan og persille.
Pris 75,-
Stegte brisler, syltede løg, æble kompot og selleri crudité
Pris 85,-
Gravad oksefilet, rævesauce, blegselleri, vindruer og valnødder.
Pris 95,-
Cremet kantarelsuppe med Italiensk hedvin og trøffelolie.
Pris 105,-
Tatar af okseinderlår, senneps mayonnaise, capers frugt, hakket skalotte, purløg og friske urter.
Pris 115,-
Alle forretter er serveret med vores hjemmebagte brød samt pisket smør.
Hovedretter:
Confiteret gåsebryst, cremet portvinsflødesauce, stegte svampe, majs, syltede løg og brændt blomkål.
Pris 129,-
Due, variation af rødbeder, syltede løg, lakridspure og glace på vildt.
Pris 149,-
Fritgående vintergris, cremet svampesauté, råsyltede tranebær og brændt rosenkål.
Pris 169,-
Glaseret oksemørbrad vendt i gramulata, valnødde-cognacsauce, bagte græskar og rosmarin stegte persillerødder.
Pris 189,-
T-bone steak, ristede kanteraller, Demiglace, gul tomat kompot, pastinak stegt i hasselnøddesmør.
Pris 209,-
Til alle menuer er der altid 2 slags kartofler i variation afstemt efter sæsonen.
Desserter:
Syltet blomme i egen sirup med karamelcreme, flødeskum, marengs og røde urter.
Pris 65,-
Oste med sødt og sprødt.
Pris 75,-
Blåbærmousse, sprøde chokoladeflager, syltede solbær, brændt marengs og crumble af hasselnød og lakrids.
Pris 85,-
Flødeis på bagt hvid chokolade, brændte mandler, kanelsyltet pære og amaretto sirup.
Pris 95,-
Gateau Marcell, syltede kirsebær, karamelliseret havre og hjemmelavet vanille is.
Pris 105,-