• Aside Image02
  • Keis02
  • Bageri01
  • 01
  • 02
  • 03
/ 03

Steens Bageri

Vi har kagerne til jeres fester! Barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, jubilæum o.s.v. Kom forbi, så finder vi den kage der passer til jer. Vi laver smagsprøver til jer, så I vælger de rigtige smage.

Dejlige kager…

Når festkagen bestilles vælger I selv om den skal pyntes med marcipan, chokolade, friske blomster, frisk frugt eller fotoprint. Når sæsonen tillader det, bruger vi altid frisk frugt fra lokale frugtavlere bl.a. Kildevejens Frugt. Hvis du har brug for en dessert klarer vi også det f.eks. Frugttærter-fromagercheesecake, kagetapas o.s.v. Vi bager selvfølgelig også alt det lækre brød til hverdag og fest. Alle vores brød er formet med hænderne af levende bagere. Vi bruger naturligvis kun de bedste råvarer, alt vores mel er dansk, og dyrket uden brug af stråforkortere. Nogle sorter bl.a Speltmel er fra Majbøllegård.

Vi bager selvfølgelig også alt det lækre brød til hverdag og fest. Alle vores brød er formet med hænderne af levende bagere. Vi bruger naturligvis kun de bedste råvarer, alt vores mel er dansk, og dyrket uden brug af stråforkortere. Nogle sorter bl.a Speltmel er fra Majbøllegård.

Priser

Alm. Lagkage: 26 kr. pr. person.
Lagkage med ekstra pynt / barnedåb: 30 kr. pr. person.
Bryllupskage: 46 kr. pr. person
Amerikansk opbygning: 35 kr. pr. person.
Fotoprint: 175 kr, pr. stk

Info

Steens Bageri ligger i Nykøbing Falster. Der har været bageri i bygningen siden 1896, og vi har haft bageriet siden 2005. Vi sætter en ære i at bage brød af de bedste råvarer.


Steens Bageri logo
Steens Bageri
Stubbekøbingvej 10
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 85 03 67
Web: Facebook side
Email: steens.bageri@gmail.com

Ønsker du vores hjælp til dit næste arrangement?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig

Info

De Flyvende Kokke
Skovalleen 32
4800 Nykøbing Falster


Telefon: 21 27 40 05
Email: catering@deflyvendekokke.dk

Find vej

×
Ring op
Menukort
Skriv til os

Ønsker du vores hjælp til dit næste arrangement?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig

Menu